Over ons

Over ons

Actie Reactie Academie is een voetbalschool waar de ontwikkeling van onze spelers centraal staat. We bieden spelers de mogelijkheid om hun voetbalvaardigheden naar een hoger niveau te trainen naast de trainingen van de voetbalclub. De trainingen worden gegeven in kleine groepen zodat de spelers van zowel van medespelers als de trainer kunnen leren en zichzelf kunnen ontwikkelen. Er zijn dan ook verschillende groepen waarbij spelers trainen tussen de 6 en 16 jaar. De groepen worden zowel op leeftijd als niveau ingedeeld, maar we zorgen er altijd voor dat er voldoende uitdaging en leerruimte is voor elke individuele speler. De uitdagingen en doelen van de spelers worden dan ook meegenomen in de opzet van de trainingen. De trainingen worden gegeven in cyclussen van 10 trainingen, waarbij er verschillende thema’s worden behandeld per cyclus. Tijdens de trainingen ligt de focus vooral op het volhouden van vaak handelen, hierdoor ligt de intensiteit hoog en worden spelers conditioneel geprikkeld. Om deze reden bestaan de groepen uit maximaal 6 spelers die getraind worden door een hoofdtrainer.

In april 2020 zijn we begonnen met een groepje spelers om onze oefenvormen te testen. Dit werd als positief ervaren door de spelers en hebben we ervoor gekozen om de trainingen voort te zetten. Nu ruim een jaar verder hebben we meer dan 100 spelers getraind, niet alleen spelers van het hoogste niveau maar ook met spelers die de eerste stap in het voetbal maakten. We zijn een hecht team van trainers en vullen elkaar goed aan qua ervaring. Ons team bestaat uit zowel trainers die zelf op hoog niveau hebben gevoetbald, maar ook op hoog niveau een team hebben getraind. Hierdoor ontstaan er creatieve en vooral effectieve ideeën voor de trainingen!

Voorheen werden er alleen trainingen gegeven op zondag, maar gezien de vele verzoeken zijn wij gaan uitbreiden en bieden we twee extra trainingsdagen aan. De spelers kunnen dan ook kiezen voor individuele trainingen, maar ook in duo’s of kleinere groepen.

Schrijf je in (binnen 2 minuten geregeld)