Het team

Het geven van trainingen die anders zijn op de club. We zorgen ervoor dat de spelers in kleine groepjes kunnen trainen zodat verschillende oefeningen herhaald kunnen worden. Wij geloven als team dat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van de spelers en staan met veel passie 2 tot 3 keer op het veld. Bij de voetbalclub worden spelers getraind in grotere groepen, waar minder individuele aandacht is. Bij Actie Reactie Academy kiezen wij ervoor om spelers uit te dagen op conditioneel niveau, waarbij de eerste beweging die je maakt minstens zo belangrijk is als de vierde beweging. Met andere woorden, het is belangrijk dat de spelers het tempo bijhouden en de handelingen goed blijven uitvoeren. 

De oefeningen worden zo uitgewerkt dat spelers in een situatie komen waarin het  bovenstaande terug te zien is. De kleine groepen zorgen ervoor dat elke speler voldoende balcontact maakt en veel herhaalt. Dit is onder andere waar bij bekend om staan als academy. Door de traingen zo op te zetten behalen wij ons doel om spelers zowel technisch als motorisch beter en sterker te maken. De trainers prikkelen de spelers om constant het beste uit zichzelf te halen.

De trainingen zorgen ervoor dat de speler groeit als atleet en hierdoor een betere sporter kan worden. Dit doen wij door veel aandacht te besteden aan de motoriek van de spelers, techniek tijdens de oefeningen en door het bieden van power trainingen. Dit is een combinatie van kracht en snelheid dat specifiek per leeftijd wordt aangeboden.